Cea mai eficientă școală de business: propria afacere în cadrul Inmedio!

Începe călătoria în antreprenoriat, cu unul dintre cele mai cunoscute branduri din retailul românesc

Vino în echipa Inmedio

Ca lider de piață în retailul local de conveniență, Inmedio îți oferă nu doar un parteneriat, ci și experiența unei școli de business în care vei crește odată cu afacerea ta. Cu o experiență de peste 25 de ani în România, compania Lagardère Travel Retail deține brandul internațional Inmedio, prin care s-a lansat pe piața locală și care este astăzi unul dintre cele mai cunoscute branduri din retail-ul românesc.

Oferind know-how-ul, instrumentele și experiența unui business aplicat, dar și beneficiile unui business cu rezultate reale, Inmedio este un partener de încredere alături de care îți poți începe propria afacere.

Vei beneficia de training-uri de specialitate, consultanță, o rețea de furnizori și de distribuție în toată țara, precum și de experiența si de expertiza noastră și a partenerilor noștri, antreprenori. Pentru o colaborare de succes, calitățile de bază ale unui potențial partener Inmedio sunt viziunea antreprenorială, atitudinea proactivă, spiritul comunicativ, empatia și abilitățile de lucru în echipă.Citește mai mult…

Aplică acum

“Inmedio este brand-ul Lagardère Travel Retail cu recunoașterea cea mai mare în piața locală și care și-a adus contribuția în cei 20 de ani de existență la dezvoltarea
retailului local de impuls la standarde europene.“
Alex Chilea – COO Essentials BL Romania

Descoperă programul
de antreprenoriat Inmedio

Devenind partener Inmedio, îți oferi experiența unei școli de business aplicat. În cadrul echipei noastre, creștem antreprenori care doresc să-și dezvolte abilitățile de a conduce o afacere, de a lua decizii demne de un lider vizionar, de a fi buni manageri de oameni, care să poată crește echipe care să contribuie la succesul business-ului.

În cadrul acestui Parteneriat poți începe cu administrarea unei locații, iar ulterior, în funcție de performanță, poți crește business-ul tău la un număr mai mare de locații administrate.

Pași de urmat

Pasul 1

Citești informațiile de pe pagina noastră despre programul de antreprenoriat.

Pasul 2

Completezi formularul de pe pagină, oferind informații relevante despre tine.


Pasul 3

Ești invitat la sediul nostru, să ne cunoaștem mai bine și să discutăm despre planurile noastre comune.

Avantaje

avantaje-icon

Training introductiv

La început de drum, îți oferim training-uri de instruire, în calitate de viitor antreprenor, pentru a-ți asigura cunoștințele și deprinderile de bază pentru a putea
administra un magazin

avantaje-icon

Workshop-uri de dezvoltare

Pentru creșterea ta ca specialist ce administrează magazine de succes Inmedio, îți oferim workshop-uri despre: recrutarea și motivarea angajaților, tehnici de vânzare, precum și analiza indicatorilor de performanță de business.

avantaje-icon

Workshop-uri de lucru

Trecând la un nivel avansat, vei participa la workshop-uri interne, cu echipe mixte, în scopul optimizării de procese sau fluxuri necesare pentru creșterea performanței
business-ului tău.

avantaje-icon

Oportunități de creștere

Odată cu dezvoltarea business-ului administrat de tine, îți vom oferi oportunitatea de a crește si a administra
un magazin cu potențial mai mare sau mai multe magazine.

avantaje-icon

Bonusuri de performanță

Lunar sau periodic, în funcție de campaniile desfășurate și de succesul acestora sau de performanța locației, vei beneficia de bonusuri de performanță.

avantaje-icon

Autonomie

Îți vei lua propriile decizii pentru creșterea performanței magazinului, pe baza observațiilor tale asupra profilului de client, ale nevoilor sale, ale contextului în care se află magazinul.

Ce te califică

Calitățile necesare pentru un antreprenor de succes

Abilități de comunicare și disponibilitatea de a dezvolta skill-uri de client service

Agilitate, curiozitate nativă, deschidere spre dezvoltare continuă, prin conectare la piața de retail locală și la cerințele clienților

Atitudine antreprenorială, spirit independent și dorința de a construi propriul business

Povești de succes Inmedio

A te lansa în lumea afacerilor necesită, pe lângă un set de calități specific antreprenoriale, și o doză de curaj. Cel mai eficient discurs motivațional rămâne puterea exemplului.

Câțiva dintre antreprenorii care au ales să debuteze în business ca parteneri Inmedio împărtășesc mai jos din învățămintele lor, pentru a-i încuraja și pe alții să facă marele pas spre independență și spre noua lor provocare: cea de antreprenor.

CRISTI COSTACHE

Soția m-a motivat să devin antreprenor Inmedio. La 22 de ani, pe când era doar prietena mea și voiam să ne mutăm împreună (dar eu stăteam toată ziua și mă jucam pe calculator), ea mi-a zis că se fac angajări la Inmedio, în magazinul alăturat față de cel în care lucra ea, la mall Băneasa. Mi-au dat un salariu care mi se părea WOW.

Află povestea

Iulia Cazac

Conduc 4 locații Inmedio, alături de soțul meu. Sunt antreprenor Inmedio din 2009. La început mă ocupam de partea administrativă, într-un magazin de 8mp administrat de soțul meu, apoi am renunțat la jobul de atunci și m-am dedicat total antreprenoriatului.

Află povestea

Marius Cojocaru

La un moment dat, un client care era la coadă când eram eu la casă, s-a aplecat puțin către mine și mi-a spus “ia-mi tu cardul din buzunarul de la piept”, mi-a spus PIN-ul, “…pentru că mi-e rușine”. Când m-am uitat mai bine, am văzut că nu avea mâini. A doua zi, l-am văzut pe acel om dându-se cu patinele și a fost un exemplu pentru mine, pe care îl împărtășesc și cu angajații.

Află povestea

FAQ

Întrebări frecvente

Se asigură training inițial? Cât durează?

La începutul colaborării organizăm training-uri ce durează circa 2 săptămâni.

Cine angajează personalul necesar pentru operarea unei locații?

Recrutarea,  pregătirea și remunerarea agenților de vânzare este 100% în responsabilitatea managerului de magazin, a viitorului antreprenori. Aceștia vor fi angajații săi

Ce produse găsesc în magazin?

Produsele care se regăsesc în locațiile Inmedio sunt: snacks dulce și sărat, băuturi răcoritoare, cafea, jucării, accesorii, gifts, presă, produse din tutun și servicii.

Ai întrebări?

Completează formularul de contact şi vom reveni către tine în cel mai scurt timp

Contactează-ne