Editor
Lagardère Travel Retail S.R.L.
Reg. Com. nr. J40/4844/1996, CUI RO 8529539,
Municipiul Bucuresti Sectorul 2
Strada Ing. George Constantinescu 4b și Str. George Constantinescu nr. 2-4,
Globalworth Campus,
Cladirea C, etaj 4
Tel: +40 31 407 82 50

Contact
Informatii generale: email
Sugestii si reclamatii: email
Media si relatii publice: email
Protectia datelor cu caracter personal: email

1. Termeni de utilizare
Website-ul www.inmedio.ro (denumit in continuare „Site-ul”) aparține Lagardère Travel Retail S.R.L. (în continuare “Lagardère”).
Acesti termeni de utilizare stabilesc conditiile in care puteti accesa Site-ul si, dupa caz, datele prezentate in acesta. Folosirea (vizitarea sau utilizarea serviciilor disponibile din timp in timp) acestui website, implica acceptarea de catre dvs. a acestor Termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a website-ului, va rugam sa nu utilizati acest website. Accesul la prezentul Site, precum si folosirea lui este permisa numai in concordanta cu acesti Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de utilizare cookie-uri disponibile pe acest Site si in conformitate cu legislatia relevanta din Romania.

2. Proprietate intelectuala
Toate graficele, fotografiile si, in general, toate informatiile de pe Site sunt protejate de drepturi de autor. Lagardère detine sau beneficiaza de drepturile de proprietate intelectuala aferente. Prin urmare, orice reproducere, modificare sau exploatare in orice fel, chiar partiala, este interzisa.
Este interzisa orice utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

3. Mentionarea marcilor comerciale ale tertilor
Mentiunea pe Site a marcilor apartinand tertilor, prin intermediul emblemelor si logourilor, dar nelimitat la acestea, nu constituie in niciun fel, implicit sau explicit, o concesiune a unui drept de utilizare, a unei licente sau a oricarei autorizatii referitoare la marcile mentionate, cu exceptia cazului in care tertul in cauza si-a dat acordul prealabil, in scris. Orice utilizare neautorizata in mod explicit de catre proprietarii marcilor comerciale este strict interzisa.

4. Raspundere
Lagardère nu se face responsabil de utilizarea incorecta sau ilegala a oricarui sau a intregului continut al Site-ului.
In niciun caz Lagardère sau tertii implicati in crearea Site-ului nu vor fi raspunzatori pentru daune directe sau indirecte care rezulta din utilizarea Site-ului sau a unui alt Site legat de un hyperlink, accesat de pe pagina site-ului. Daunele includ, dar nu se limiteaza la: pierderea de profit, intreruperea activitatii de afaceri, pierderi de programe sau alte date din sistemul de gestionare a informatiilor sau alte informatii ale utilizatorului, chiar daca Lagardère este informata in mod expres ca astfel de daune sunt posibile. In situatia in care accesati alte site-uri externe de pe pagina site-ului, raspunderea pentru eventuale prejudicii va revine in totalitate.
Lagardère nu ofera nicio garantie cu privire la calitatea, exactitatea sau totalitatea informatiilor sau documentelor continute pe site si nu este tinuta de nicio obligatie de actualizare a acestor informatii sau documente.
Continutul oricaror informatii furnizate de utilizator catre Lagardère va fi considerat neconfidential si nu va presupune acordarea de drepturi de catre Lagardère.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui Site, oferiti Lagardère acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Lagardère va avea dreptul sa foloseasca in mod liber orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in aceasta comunicare pentru toate scopurile, fara nicio restrictie, in special pentru a le reproduce si dezvalui unor terte parti.
Lagardère nu isi asuma obligatia de confidentialitate privitoare la informatiile transmise, daca legislatia in vigoare nu prevede altceva in acest sens.

5. Modificari ale Site-ului si ale Termenilor si conditiilor de utilizare
Informatiile continute de Site nu reprezinta prevederi contractuale obligatorii, iar Lagardère poate modifica atunci cand considera necesar si fara notificare prealabila, continutul Site-ului, precum si al acestor Termeni si conditii de utilizare. Aceste modificari sunt obligatorii pentru Dumneavoastra si va recomandam sa accesati in mod regulat site-ul pentru a stabili conditiile de utilizare care sunt in vigoare in prezent.

6. Legea aplicabila
Site-ul si aceste conditii de utilizare sunt reglementate de dispozitiile legii din Romania.
In cazul in care apare o disputa in legatura cu utilizarea site-ului, aceasta va fi indreptata spre solutionare instantelor competente de pe teritoriul Romaniei.

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Va rugam sa accesati Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul document.

8. Sesizări și reclamații
Va recomandăm să folosiți aceste date de contact pentru a ne transmite orice sesizări sau reclamații ale dumneavoastră: dataprotection@lagardere-tr.ro. Pentru a vă informa despre modul de a vă exercita drepturile asupra datelor dumneavoastră personale prelucrate prin intermediul acestui website, consultați Politica de Confidențialitate.